קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות54
מגזין

חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין

חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז מוסקובי עם רוטב יין רימונים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1065 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 95 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, עלה דפנה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, חזה ברווז עם רוטב רימון-אגוז, ו חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב.

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להוסיף שאלוט; סאוטה עד חום זהוב, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
להוסיף שום; sauté 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים 1 כוס יין לבן ו 3/4 כוס יין אדום. מרתיחים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
5
מוסיפים את שני המרקים, מיץ תפוזים, מולסה רימונים, 1 כפית מיורן ועלה דפנה; מרתיחים עד שהתערובת מצטמצמת ל -2 כוסות, כ -20 דקות. להשליך עלה דפנה. (רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מרז ' ורםמרז ' ורם
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור; מחממים ל 232°. לשפשף בצד בשר של חזה ברווז עם 1 כף שמן זית ו 2 כפיות מיורן.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מרז ' ורםמרז ' ורם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מפזרים מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, לצרוב שדיים, צד העור למטה, במחבת גדולה כבדה על חום גבוה עד חום העור ושומן הוא שניתנו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
העברת חזה ברווז, צד העור למטה, גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מסננים את כל אבל 1 1/2 כפות שומן מ מחבת; מחבת מילואים. ברווז צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 63° עבור בינוני נדיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בינתיים, להביא רוטב לרתיחה. לחמם שומן ברווז במחבת שמורה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים קמח; מערבבים 1 דקה. בהדרגה להקציף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
העברת חזה ברווז קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
יוצקים את כל השומן מן תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
הוסף 1/4 כוס יין לבן לגיליון לגרד חתיכות השחמה; להוסיף רוטב. רוטב ומבשל 3 דקות למזג טעמים. מתבלים במלח ופלפל. דק לחתוך חזה ברווז לחלק בין 8 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
טפטוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
16
* זמין בכמה סופרמרקטים ושווקים במזרח התיכון, ועל ידי דואר ב adrianascaravan.com.