חזה ברווז עם ברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 379 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, שיני שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי וברוקולי עם פלפלים אדומים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף את השדיים ברווז בכל רחבי עם רוטב סויה ו 1 כף של שרי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
בואו להשרות בטמפרטורת החדר עד 1 שעה.
3
מבשלים את רב הברוקולי במים מלוחים רותחים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בואו להתקרר, קוצצים בגסות, ומניחים בצד.
6
מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווז
7
מחממים מחבת גדולה ולא מגיבה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים 1 כפית שמן זית וכאשר הוא כמעט מעשן, מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה. הפחת את החום עד בינוני ומבשל עד שהעור חום ופריך, כ 4 דקות. סובב את השדיים ומבשלים את הצד השני עד השחמה, על 3 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9
מעבירים את הברווז לצלחת ושופכים את השומן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים את השום ואת הדבק אנשובי ומבשלים 1 דקה. מערבבים את האספסוף ברוקולי, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
משחת אנשובי
ברוקולי רבה
אטריות ריגטוני מיובשות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
12
מוסיפים את 3 כפות שרי הנותרים ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. מערבבים בחמאה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
13
להחזיר את שדי הברווז, צד העור למעלה, למחבת לחמם בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מעבירים את האספסוף ברוקולי לצלחות, מסדרים את שדי הברווז לצד ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
חזה ברווז
15
מגישים עם: תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלוי
16
המלצת יין: עוצמת הברווז, השום, הבצל והשרי מסתכמת בחנינות מתוקה חזקה. A Rhne, כגון 1993 Domaine Raspail Gigondas או 1992 Guigal Ctes du Rhne, יכול לספק פתק פירותי מנוגדים.