חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט, דובדבנים טארט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו חזה ברווז בניחוח שומר עם רוטב פינו נואר, ברווז צרוב עם פינו נואר / הפחתת רימונים, ו עוגת דובדבנים מתוקה עם פינו נואר ווניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב סוכר 2 כפות מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה (בערך 1 דקה). המשך לבשל 5 דקות או עד הזהב (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות