חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן
חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט, דובדבנים טארט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו חזה ברווז בניחוח שומר עם רוטב פינו נואר, ברווז צרוב עם פינו נואר / הפחתת רימונים, ו עוגת דובדבנים מתוקה עם פינו נואר ווניל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סוכר 2 כפות מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה (בערך 1 דקה). המשך לבשל 5 דקות או עד הזהב (לא לערבב).
הסר מהחום; בזהירות לערבב דובדבנים וחומץ (סוכר מקורמל יהיה להקשיח ולהיצמד כפית).
מניחים מחבת על אש נמוכה עד סוכר מקורמל נמס.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים 1/8 כפית מלח ופלפל על ברווז.
מוסיפים ברווז למחבת; מבשלים 5 דקות. הפוך ברווז מעל; לבשל 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהמחבת; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים ברווז על פני התבואה לפרוסות דקות.
להוסיף 1 כפית שמן הנותרים, שאלוט, ושום למחבת; לבשל 1 דקה או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין למחבת; מגבירים את החום לגובה בינוני. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 6 דקות).
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 6 דקות).
יוצקים תערובת יין דרך מסננת עדינה לתוך תערובת דובדבן; להשליך מוצקים. להביא תערובת דובדבנים כדי רתיחה מעל חום בינוני. מערבבים בקרם; מבשלים 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח.
מגישים רוטב על פני ברווז.