קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן

חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן
חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט, דובדבנים טארט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו חזה ברווז בניחוח שומר עם רוטב פינו נואר, ברווז צרוב עם פינו נואר / הפחתת רימונים, ו עוגת דובדבנים מתוקה עם פינו נואר ווניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב סוכר 2 כפות מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה (בערך 1 דקה). המשך לבשל 5 דקות או עד הזהב (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום; בזהירות לערבב דובדבנים וחומץ (סוכר מקורמל יהיה להקשיח ולהיצמד כפית).
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מניחים מחבת על אש נמוכה עד סוכר מקורמל נמס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מפזרים 1/8 כפית מלח ופלפל על ברווז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ברווז שלםברווז שלם
6
מוסיפים ברווז למחבת; מבשלים 5 דקות. הפוך ברווז מעל; לבשל 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
הסר מהמחבת; תן לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
חותכים ברווז על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ברווז שלםברווז שלם
9
להחזיר מחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
להוסיף 1 כפית שמן הנותרים, שאלוט, ושום למחבת; לבשל 1 דקה או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מוסיפים יין למחבת; מגבירים את החום לגובה בינוני. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
13
יוצקים תערובת יין דרך מסננת עדינה לתוך תערובת דובדבן; להשליך מוצקים. להביא תערובת דובדבנים כדי רתיחה מעל חום בינוני. מערבבים בקרם; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מגישים רוטב על פני ברווז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם