חזה ברווז עם רוטב פטל
חזה ברווז עם רוטב פטל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 393 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פטל, קינמון טחון, חצאי חזה ברווז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש, חזה ברווז עם רוטב פלפל ירוק, ו חזה ברווז עם רוטב כוסברה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור על הגדרת broiler. השתמש במזלג להבקיע את השדיים ברווז דרך העור והשומן אבל לא כל הדרך עד הבשר.
מחממים מחבת כבדה גדולה על בינוני גבוה. מטגנים את חזה הברווז בצד העור למטה, עד העור חומים ושומן נגמר, על 10 דקות.
הסר את השדיים מן המחבת, ויוצקים את רוב השומן. להחזיר את השדיים למחבת, ומטגנים את העור בצד עוד 10 דקות.
הסר שדיים מהמחבת, ולאפשר לנוח על תבנית אפייה.
מערבבים את מלח הים, קינמון וסוכר דמררה יחד ומפזרים על העור של שדי הברווז.
יוצקים את רוב השומן מהמחבת.
מערבבים יחד את היין האדום, קסיס, ו קורנפלור בקערה קטנה.
יוצקים לתוך המחבת, ומבשלים במשך 3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מעובה.
מוסיפים פטל, ומבשלים עוד דקה עד מחומם דרך.
לצלות את השדיים ברווז העור בצד, עד הסוכר מתחיל קרמל, על 1 דקה. חותכים את שדי הברווז דק, יוצקים קצת רוטב מעל, ומגישים חם.