קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

חזה הודו Braciola

חזה הודו Braciola

הוראות

1
הסר מחבת מחום ומערבבים פרמזן, צנוברים ולחם למילוי.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים הודו על יריעת ניילון ארוכה. חזה הודו פרפר: החל מצד ארוך לעשות חתך אופקי לאורכו כמעט אבל לא כל הדרך דרך טורקיה ולהפיץ את טורקיה פתוחה כדי ליצור חתיכה גדולה יותר, דקה יותר של בשר. למעלה טורקיה עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף ולהלום עם פטיש בשר או בתחתית מחבת כבדה עד הבשר אמצעים על 12 על ידי 8 אינץ', להיזהר לא לעשות שום חורים בו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להשליך גיליון העליון של פלסטיק לעטוף ולסדר prosciutto, חופף מעט, בשכבה אחת מעל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים שכבה בעובי 1/2 אינץ 'של מילוי על פרושוטו, משאירים גבול 1/2 אינץ' מסביב ומשאירים את כל המילוי שנותר. החל עם צד ארוך ושימוש לעטוף פלסטיק כמדריך, להפשיל טורקיה ולהפוך אותו צד התפר למטה (להשליך פלסטיק לעטוף). עניבה מגולגלת טורקיה עם מיתר מטבח לאורך והם לרוחב במרווחים של 1 אינץ ' ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
במחבת עמוקה 12 אינץ ' חום נשאר שמן כפות על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון טורקיה חום, מפנה אותו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
הוסף יין, מרק כוס שנותר, וכל מילוי שנותר ו braise, מכוסה, על חום נמוך בינוני, הפיכת טורקיה באמצע הבישול, 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר טורקיה קרש חיתוך מגניב. מסננים צלימת נוזל דרך מסננת לסיר קטן s. מרתיחים נוזל עד מפחית כ 1/2 כוס לרפרף את קצף. מערבבים במיץ לימון ורוטב קריר לחלוטין. טורקיה ורוטב עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להשליך מחרוזת מטורקיה לחתוך לרוחב טורקיה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לגרוס שמורות escarole ובהטלת קערה עם חצי רוטב. מסדרים אסקרול על מגש עם פרוסות טורקיה טפטוף טורקיה עם רוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
Discard string from turkey and cut turkey crosswise into 1/2-inch-thick slices. Shred reserved escarole and in a bowl toss with half of sauce. Arrange escarole on a platter with turkey slices and drizzle turkey with remaining sauce.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o