קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

חזה הודו עם מילוי צדפות

חזה הודו עם מילוי צדפות
חזה הודו עם מלית צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 981 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בייקון, עלי פטרוזיליה, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית נסו חזה הודו עם מילוי ורוטב, חזה הודו עם נקניק-מילוי משמש, ו צליה: חזה הודו עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש נמוכה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר בייקון ולהניח בצד כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים בצל, סלרי ומרווה לשומן בייקון שניתנו במחבת, ומבשלים עד בצל שקוף וסלרי רך, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מרווה ולחם שבור למחבת. מערבבים פטרוזיליה, חמאה, צדפות, מלח ופלפל. קל לזרוק מלית, אבל לערבב היטב, ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
פרפר חזה טורקיה עם צד חלק למטה וכאלה, קיפול הקצוות מעל להחזיק מלית. (ייתכן שתרצה לאבטח עם שיפודים או חוט מטבח כותנה.) חזה טורקיה העונה עם מלח ופלפל ומניחים לתוך התנור לצלות עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בעוד טורקיה בתנור, מניחים את צוואר טורקיה ואת giblets בסיר בינוני עם 4 כוסות מים ומבשלים עד שיש לך כ 1 כוס של מניות giblet. שמור את הצוואר ואת giblets, הסרת בשר מהצוואר כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד ולקצוץ giblets. כאשר טורקיה נעשית, להסיר את השד לצלחת לתת מנוחה במשך 20 דקות לפני חיתוך. לרפרף את רוב השומן ממיצי המחבת, בהזמנת 1/3 כוס השומן.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את היין למיצי המחבת הנותרים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי. בסיר נפרד, חום שמורות 1/3 כוס שומן ו לטאטא בקמח מעל חום נמוך בינוני במשך כמה דקות כדי להפוך רביכה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים מלאי והפחתת יין, ממשיכים לבשל עד שהרוטב רותח.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הוסף מבושל שמורות וקצוץ קרביים ובשר צוואר. פרוס טורקיה לחשוף פנים ממולאים ולסדר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות