חזה הודו עם מילוי צדפות
חזה הודו עם מלית צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 981 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בייקון, עלי פטרוזיליה, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית נסו חזה הודו עם מילוי ורוטב, חזה הודו עם נקניק-מילוי משמש, ו צליה: חזה הודו עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש נמוכה עד פריך.
הסר בייקון ולהניח בצד כדי לנקז.
מוסיפים בצל, סלרי ומרווה לשומן בייקון שניתנו במחבת, ומבשלים עד בצל שקוף וסלרי רך, כ -3 עד 5 דקות.
מוסיפים מרווה ולחם שבור למחבת. מערבבים פטרוזיליה, חמאה, צדפות, מלח ופלפל. קל לזרוק מלית, אבל לערבב היטב, ולתת מגניב.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
פרפר חזה טורקיה עם צד חלק למטה וכאלה, קיפול הקצוות מעל להחזיק מלית. (ייתכן שתרצה לאבטח עם שיפודים או חוט מטבח כותנה.) חזה טורקיה העונה עם מלח ופלפל ומניחים לתוך התנור לצלות עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 1 1/2 עד 2 שעות.
בעוד טורקיה בתנור, מניחים את צוואר טורקיה ואת giblets בסיר בינוני עם 4 כוסות מים ומבשלים עד שיש לך כ 1 כוס של מניות giblet. שמור את הצוואר ואת giblets, הסרת בשר מהצוואר כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד ולקצוץ giblets. כאשר טורקיה נעשית, להסיר את השד לצלחת לתת מנוחה במשך 20 דקות לפני חיתוך. לרפרף את רוב השומן ממיצי המחבת, בהזמנת 1/3 כוס השומן.
מוסיפים את היין למיצי המחבת הנותרים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי. בסיר נפרד, חום שמורות 1/3 כוס שומן ו לטאטא בקמח מעל חום נמוך בינוני במשך כמה דקות כדי להפוך רביכה.
מוסיפים מלאי והפחתת יין, ממשיכים לבשל עד שהרוטב רותח.
הוסף מבושל שמורות וקצוץ קרביים ובשר צוואר. פרוס טורקיה לחשוף פנים ממולאים ולסדר על צלחת.