חזה הודו צלוי עם רוטב
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב, ו חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
יבש את העור של השדיים טורקיה עם מגבות נייר ולשים במחבת צלייה על מתלה חוט, השד בצד למעלה. לשפשף 4 כפות חמאה על כל פני השטח של כל השד ואת העונה אותם היטב עם מלח ופלפל.
מוסיף את שאלוט לתחתית מחבת צלייה ולכסות שאלוט עם המניה.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום קריאה מיידית רושם 165 מעלות F והמיצים לרוץ ברור, על 1 שעה. (להתחיל לבדוק את הטמפרטורה הפנימית לאחר 45 דקות כדי למנוע overcooking.)
הסר את השדיים טורקיה מהתנור כדי קרש חיתוך ואוהל עם רדיד. אפשר לנוח בעת ביצוע הרוטב.
מסננים פאן טפטוף לתוך סיר קטן על אש נמוכה ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה מחית יחד את הנותרים 2 כפות חמאה וקמח עם מזלג, עד צורות משחה.
לטאטא לתוך המניה מבעבעת, מתבלים במלח ופלפל, לטעום, ומבשלים עד מעובה.
לגלף את בשר חזה טורקיה מן העצם ולסדר את הפרוסות על מגש הגשה.