קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

חזה הודו צלוי עם רוטב

חזה הודו צלוי עם רוטב
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב, ו חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
יבש את העור של השדיים טורקיה עם מגבות נייר ולשים במחבת צלייה על מתלה חוט, השד בצד למעלה. לשפשף 4 כפות חמאה על כל פני השטח של כל השד ואת העונה אותם היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת צלייהמחבת צלייה
מתלה תילמתלה תיל
4
מוסיף את שאלוט לתחתית מחבת צלייה ולכסות שאלוט עם המניה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום קריאה מיידית רושם 165 מעלות F והמיצים לרוץ ברור, על 1 שעה. (להתחיל לבדוק את הטמפרטורה הפנימית לאחר 45 דקות כדי למנוע overcooking.)
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הסר את השדיים טורקיה מהתנור כדי קרש חיתוך ואוהל עם רדיד. אפשר לנוח בעת ביצוע הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
מסננים פאן טפטוף לתוך סיר קטן על אש נמוכה ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה מחית יחד את הנותרים 2 כפות חמאה וקמח עם מזלג, עד צורות משחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
סירסיר
8
לטאטא לתוך המניה מבעבעת, מתבלים במלח ופלפל, לטעום, ומבשלים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
לגלף את בשר חזה טורקיה מן העצם ולסדר את הפרוסות על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
עצםעצם
בשרבשר
10
מגישים עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב