חזה עוף בגריל עם לימון ותימין
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. מתכונים דומים: חזה עוף בגריל עם לימון ותימין, חזה עוף טימין לימון בגריל, ו חזה עוף בגריל לימון.
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. בצלחת רדודה, לשלב את מיץ לימון עם טימין, פתיתי פלפל אדום, שום, שמן, מלח ופלפל שחור. מעיל העוף עם התערובת.
גריל חזה עוף על חום גבוה בינוני או לצלות אותם במשך 8 עד 10 דקות. תסתובב ותבשל עד שהעוף יהיה מוכן, בערך עוד 10 דקות.
וריאציות: נסה כל עשב יבש שאתה אוהב במקום הקורנית. Marjoram, אורגנו, רוזמרי, או מרווה כולם בחירות טובות.: השתמש חזה עוף ללא עצמות, ללא עור במקום עצם בשדיים. גריל אותם עד הרגע, כחמש דקות לכל צד על חום בינוני גבוה.: השתמש בעוף לרבעים במקום עצם בשדיים. מבשלים את סעיפי השד כפי שמכוונים בשלב 2 ולאפשר שלוש עשרה דקות לכל צד עבור רבעי הרגל.
המלצת יין: פלפל אדום יכול להיות קשה לזוג עם יין כפי שהוא מדגיש את המרירות של האלכוהול. אז, תעקוף יינות עם אלכוהול גבוה ותטעם סוביניון בלאן מעשב, בעל גוף בהיר מקוליו.