חזה עוף במרינדה מושלם
גשו לסופר וקנו אבקת שום, לימון ליים סודה, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה טוב. נסו חזה עוף במרינדה, חזה עוף במרינדה, ו חזה עוף במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף לימון ליים סודה, שמן זית, רוטב סויה, אבקת שום בקערה ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים חזה עוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר לילה.
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח.
הסר עוף מן המרינדה ולהשליך המרינדה בשימוש. מבשלים חזה עוף על גריל שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 7 עד 8 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).