קושיקל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות88
מגזין

חזה עוף עם קרום קמח תירס וסלסה שעועית שחורה

חזה עוף עם קרום קמח תירס וסלסה שעועית שחורה
המתכון חזה עוף עם קרום קמח תירס וסלסאן שעועית שחורה מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. במנה עיקרית זו יש 2035 קלוריות, 142 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל, שמן זית, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. מתכונים דומים: חזה עוף עם קרום קמח תירס וסלסה שעועית שחורה, חזה עוף עם קמח תירס-כוסברה קרום שעועית שחורה-סלסה מנגו, ו עוף עם סלסה שעועית שחורה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.