חזיר אפוי דביק
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם חצי חזיר, סוכר חום, חרדל dijon מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כנפיים אפויות דביקות, גמון דביק אפוי איטי, ו שלושה מרכיבים עוף אפוי דביק.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו מחבת צלייה עם רדיד.
מניחים את החזיר במחבת צלייה לחתוך בצד למטה. צולים את החזיר חשוף עבור 1 (עבור 5 lb. ham) עד 2 שעות (עבור 8 lb. ham).
בינתיים, לשלב את הסוכר החום, חומץ בלסמי וחרדל בקערה קטנה.
מברישים את החזיר עם זיגוג; להמשיך צלייה במשך 30 דקות נוספות, צולה עם זיגוג כל 10 דקות. חזיר צריך להיות אפוי לטמפרטורה פנימית של 140° F.
הסר מהתנור; תן את שאר בשר חזיר במשך 15 דקות לפני גילוף.