קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות8
מגזין

חזיר אפוי דביק

חזיר אפוי דביק
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם חצי חזיר, סוכר חום, חרדל dijon מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כנפיים אפויות דביקות, גמון דביק אפוי איטי, ו שלושה מרכיבים עוף אפוי דביק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. קו מחבת צלייה עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את החזיר במחבת צלייה לחתוך בצד למטה. צולים את החזיר חשוף עבור 1 (עבור 5 lb. ham) עד 2 שעות (עבור 8 lb. ham).
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בינתיים, לשלב את הסוכר החום, חומץ בלסמי וחרדל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מברישים את החזיר עם זיגוג; להמשיך צלייה במשך 30 דקות נוספות, צולה עם זיגוג כל 10 דקות. חזיר צריך להיות אפוי לטמפרטורה פנימית של 140° F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
הסר מהתנור; תן את שאר בשר חזיר במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לשרת.