חזיר Banh Mi עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 845 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, בצל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חזיר צלוי Banh Mi, בשר חזיר, פאטי., ו בשר חזיר Banh Mi (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. לשפשף 1/2 מלח כפית, פלפל ואבקת חמישה תבלינים על ירך חזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים חשפו 20 עד 30 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של חזיר הוא 63°.