לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו חזיר בית חווה ועוגת תפוחים. מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם סיידר תפוחים, חזיר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 60%. מתכונים דומים: חזיר בית חווה ועוגת תפוחים, פאי תפוחים של בית חווה, ו בית חווה טרי: פאי תפוזים-ריבס.
הוראות
1
מבשלים בייקון בתנור 12 אינץ'. מחבת עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז. בטפטופים הקפיצו בצל עד שהוא רך; מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. אבק חזיר קלות בקמח. משחימים שליש בכל פעם בטפטופים, מוסיפים שמן במידת הצורך.
כדי חזיר, מוסיפים את בייקון, בצל, תפוחים, מרווה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מערבבים פנימה סיידר ומים. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 2 שעות או עד שהחזיר רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 תפוח ירוק גדול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
ניתן לשלב פאי תפוחים עם פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג קציר מאוחר. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. בלפינה פרוסקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
בלפינה פרוסקו
ארומטי מאוד ופריך על החיך, עם ניחוחות וטעמיםשל תפוח צהוב, אפרסק לבן, אגס ותווים של פרחים לבנים.מצוין כאפריטיף, זהו ליווי מושלם למתאבנים ולמנות ראשונות עדינות. נפלא גם עם דגים ורכיכות.