חזיר בלכה עם חמישה תבלינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר חמש תבלינים לכה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, סוכר חום חזק, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלמון מצופה לכה, עוף בלכה, ו דג סנדל מצופה לכה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים שום, מלח, סוכר חום, אבקת חמישה תבלינים, רוטב סויה 1/4 כוס, ו 2 כף. מים.
מוסיפים צלעות חזיר למרינדה, מכסים, ומקררים 2 שעות, פונה מספר פעמים.
למלא מחבת צלייה עם מספיק מים כדי לבוא 1 ב. למעלה הצדדים ולשים על המדף התחתון של התנור. הכנס 12-in. שיפוד מתכת דרך כל 4 צלעות, על 1/2 ב. מהקצה. צלעות שטח על 1 ב. חוץ משיפוד. משוך את המתלה העליון של התנור באמצע הדרך, מוודא מתלה עדיין נתמך ורמה, ומאוד בזהירות להוריד את שיפוד לרוחב על מתלה כך בשר הולך בין הסורגים שיפוד נשען על מתלה. לאט לדחוף מתלה בחזרה לתנור, ולאחר מכן להעביר מחבת מים ישירות מתחת בשר תלוי.
אופים צלעות 30 דקות. הגדל את הטמפרטורה ל-425 ובשל 10 דקות נוספות.
יוצקים סירופ תירס הנותרים 1 כף. רוטב סויה למנה רדודה ומערבבים לשלב.
מעבירים צלעות חזיר משיפוד לתערובת סירופ תירס, מתגלגלים למעיל, ואז חותכים דק כל קוצץ.
מגישים עם אורז חם או אטריות סובה אם אתה רוצה.