חזיר בר חמוץ מתוק: Cinghiale ב Agrodolce עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1242 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 49 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם שוקולד אפייה, עלה דפנה, סוכר superfine, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri, ו חזיר בר עטוף בחזירי בר. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב 2/3 של היין, 1/3 כוס החומץ, 1 בצל ירוק, 1 שום ציפורן, 1 גזר, ציפורן, עלה דפנה ו טימין ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
שים את בשר החזיר בתבשיל לא תגובתי ושופכים את המרינדה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
תן להשרות במקרר במשך 2 ימים, פונה לעתים קרובות. לאחר 2 ימים, להסיר את הבשר ולשמור את המרינדה. ללטף את הבשר יבש, לגלגל אותו ולקשור אותו עם חוט הקצב. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי, מחממים את השומן על חום גבוה ומחממים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
שומן חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הבצל הירוק שנותר, שום, גזר, יחד עם הסלרי והפרושוטו ומבשלים חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
6
מוסיף את היין שנותר ופשוט לכסות את הבשר עם המרינדה שמורות ומים רותחים, במידת הצורך. מבשלים עד הבשר מבושל דרך והוא מזלג מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הסר את הבשר מהתנור ההולנדי ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
8
מעבירים את כל מיצי המחבת לבלנדר או למעבד מזון ומחית חלקה. חזור אל הכיריים ומערבבים את הסוכר, השוקולד והחומץ שנותר. מבשלים 3 דקות מעל חום בינוני גבוה, ואז מוסיפים את הצימוקים, צנוברים וגלידת מסוכרים ומסירים מהחום. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב נשפך על.;
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בסיר 2 ליטר, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה, לוודא שכל הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מהחום. בסיר גדול, לשלב את ההתלהבות ומספיק מים קרים כדי לכסות ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר את ההתלהבות, לשטוף עם מים קרים לחזור על התהליך 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
12
מניחים את גרידת blanched בסיר ושופכים את הסירופ על ההתלהבות, הוספת אינץ ' נוסף כדי לכסות את ההתלהבות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד ההתלהבות הוא שקוף ורך.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
הסר מחום וקריר.
14
מסננים את הסירופ ומניחים את ההתלהבות על מדף קירור. לזרוק סוכר ולאחסן במיכל אטום.;