קושימומחה
מוכן ב49 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

חזיר בר חמוץ מתוק: Cinghiale ב Agrodolce

חזיר בר חמוץ מתוק: Cinghiale ב Agrodolce
חזיר בר חמוץ מתוק: Cinghiale ב Agrodolce עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1242 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 49 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם שוקולד אפייה, עלה דפנה, סוכר superfine, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri, ו חזיר בר עטוף בחזירי בר. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב 2/3 של היין, 1/3 כוס החומץ, 1 בצל ירוק, 1 שום ציפורן, 1 גזר, ציפורן, עלה דפנה ו טימין ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
שים את בשר החזיר בתבשיל לא תגובתי ושופכים את המרינדה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
חזירחזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
תן להשרות במקרר במשך 2 ימים, פונה לעתים קרובות. לאחר 2 ימים, להסיר את הבשר ולשמור את המרינדה. ללטף את הבשר יבש, לגלגל אותו ולקשור אותו עם חוט הקצב. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי, מחממים את השומן על חום גבוה ומחממים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שומן חזירשומן חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הבצל הירוק שנותר, שום, גזר, יחד עם הסלרי והפרושוטו ומבשלים חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיף את היין שנותר ופשוט לכסות את הבשר עם המרינדה שמורות ומים רותחים, במידת הצורך. מבשלים עד הבשר מבושל דרך והוא מזלג מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הסר את הבשר מהתנור ההולנדי ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
מעבירים את כל מיצי המחבת לבלנדר או למעבד מזון ומחית חלקה. חזור אל הכיריים ומערבבים את הסוכר, השוקולד והחומץ שנותר. מבשלים 3 דקות מעל חום בינוני גבוה, ואז מוסיפים את הצימוקים, צנוברים וגלידת מסוכרים ומסירים מהחום. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב נשפך על.;
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בסיר 2 ליטר, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה, לוודא שכל הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מהחום. בסיר גדול, לשלב את ההתלהבות ומספיק מים קרים כדי לכסות ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר את ההתלהבות, לשטוף עם מים קרים לחזור על התהליך 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
מניחים את גרידת blanched בסיר ושופכים את הסירופ על ההתלהבות, הוספת אינץ ' נוסף כדי לכסות את ההתלהבות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד ההתלהבות הוא שקוף ורך.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
הסר מחום וקריר.
14
מסננים את הסירופ ומניחים את ההתלהבות על מדף קירור. לזרוק סוכר ולאחסן במיכל אטום.;
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

מרכיבים

3(חוֹרֶף)שוקולד אפייה מגורדשוקולד אפייה מגורד1קטןשקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2קילוגרםבשר חזיר ברבשר חזיר בר2גזר, פרוס דקגזר, פרוס דק1צלעסלרי, פרוססלרי, פרוס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4גרידת תפוזים או 3 אשכוליות או 8 לימוניםגרידת תפוזים או 3 אשכוליות או 8 לימונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו, חתוך לקוביותפרושוטו, חתוך לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים, ספוג במים וסחוט יבשצימוקים, ספוג במים וסחוט יבש8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל3בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2בצל צהוב בינוני, קצוץליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק8ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר על, עבור זילוףסוכר על, עבור זילוף1sprig2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שומן חזירשומן חזיר