זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם שום, בשר חזיר צלוי, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: פילה חזיר ברוטב יין, צלעות חזיר ברוטב יין אדום, ו צלעות חזיר עם רוטב יין אורגנו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום גבוה, ובמהירות מחממים את החזיר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
יוצקים את היין, ומערבבים פירורי לחם כדי מעיל חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חזיר
יין
4
מערבבים את הבצל, שאלוט, שום ופטרוזיליה בקערה, ומפזרים על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
פטרוזיליה
שום
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מעבירים תנור הולנדי לתנור שחומם מראש ומבשלים 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ויוצקים את המניה. לכסות, ולהמשיך לבשל 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
תנור
6
הסר כיסוי, להגדיל את החום ל 400 מעלות F (200 מעלות C), ולבשל 10 דקות נוספות.