חזיר וביצה לו מיין
בשר חזיר וביצה לו מיין לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 445 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 2.82$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם יש לכם אטריות לו מיין, ג'ינג'ר, רוטב צדפות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , וזה די טוב. מתכונים דומים: ביצה וחזיר לו מיין , חזיר וביצה לו מיין , וחזיר וביצה לו מיין .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי הוראות התווית. שומרים 3 כפות ממי הבישול, ואז מסננים את האטריות ושוטפים במים קרים. בינתיים מערבבים בקערה קטנה את רוטב הסויה ורוטב הצדפות.
שמים את החזיר בקערה אחרת ומערבבים עם 1 כף מתערובת רוטב הסויה.
מחממים 1/2 כף שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הביצים; מבשלים, ללא ערבוב, עד להתייצבות, דקה אחת. הופכים ומבשלים 30 שניות, ואז מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לרצועות.
מחממים את 2 כפות השמן הצמחי הנותרות במחבת.
מוסיפים את החזיר ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה אך לא מבושל לחלוטין, כ-2 דקות.
מוסיפים למחבת את הבצלים, הג'ינג'ר והשום ומטגנים תוך ערבוב 30 שניות.
מוסיפים את סלאו הברוקולי והפלפל ומטגנים תוך ערבוב 4 דקות נוספות. מחזירים את החזיר למחבת ומוסיפים את האטריות, את מי הבישול השמורים ואת תערובת רוטב הסויה שנותרה. מטגנים תוך ערבוב עד שהחזיר מוכן, כ-2 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הביצה.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס