חזיר ווידליה בצל פריטטה
בשר חזיר ופריטטה בצל וידאלית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא גבינת צ'דר חדה, מלח, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מטבל בצל וידאלי, מטבל בצל וידאלי, ו מטבל בצל וידאלי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים 1/4 כוס גבינה בקערה; להפריש.
מניחים מחבת nonstick 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני עד חם; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים ירך חזיר ומבשלים 2 דקות או עד להשחמה קלה; מסירים מהמחבת ומניחים בצד.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים 5 דקות או עד למכרז. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף בשר חזיר.
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על תערובת בצל. מבשלים 10 דקות או עד שנקבע בקצוות (אמצע יהיה רך).
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף. צלייה 4 דקות או עד המרכז מוגדר גבינה נמסה. להחליק בעדינות על מגש, לחתוך לתוך 4 טריזים.