חזיר מעושן, שעורה, ומרק ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 616 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מרק עוף במלח נמוך, תפוחי אדמה חלודה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו חזיר מעושן, שעורה ומרק ירקות, מרק שעורה ירקות, ו מרק שעורה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מרק בשר חזיר כדי להרתיח בסיר גדול. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, עגבניות עם מיצים, בצל, גזר, סלרי, שעורה, אורגנו. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים שנחשפו עד בשר ושעורה במכרז, על 1 שעה.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
חותכים בשר מעצמות וקוצצים בגסות. להחזיר בשר למרק, להשליך עצמות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)