חזיר סאטיי עם סלט תפוחים פריך
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש כוסברה חבילה, רוטב דגים תאילנדי, מנטה חבילה, וסוכר. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט תפוחים פריך, סלט תפוחים פריך, ו סלט תפוחים פריך.
הוראות
מערבבים את חמאת הבוטנים ורוטב צ ' ילי מתוק יחד, ואז מתבלים עם פלפל (חמאת הבוטנים היא מלוחה מספיק). מסדרים את החזיר על מגש אפייה, מברשת את צמרות עם חצי תערובת אגוזים, ואז גריל במשך 3 דקות. בזהירות להפוך את סטייקים חזיר מעל, מברשת עם התערובת הנותרת, ואז גריל במשך 3-4 דקות יותר עד רק מבושל דרך.
בינתיים, להפוך את הסלט על ידי ערבוב מיץ לימון, רוטב דגים וסוכר בקערה. מערבבים בפרוסות התפוח כך שהם מצופים היטב ברוטב, ואז לזרוק עם כוסברה ונענע.
מגישים את סלט התפוחים הפריך לצד סטייקים חזיר, עם אורז יסמין בצד.