חזיר עם תפוחים ואגוזי לוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזיר עם תפוחים ואגוזי לוז. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פילה חזיר, שמן זית, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הקצפת הכבדה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. נסו שיבולת שועל עם תפוחים, אגוזי לוז וזרעי פשתן, ארוחת בוקר פולנטה עם תפוחים בחמאה ואגוזי לוז, ו מרק כרובית עם תפוחים מקורמלים ואגוזי לוז עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים חזיר בשמן על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד או רך.
במחבת אותו, ומטגנים את הבצל, תפוח וגזר במשך 1 דקה.
מוסיפים מרק; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מערבבים פנימה את השמנת, החומץ, החרדל, רסק העגבניות, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-5 דקות או עד שהרוטב מסמיך מעט. מחזירים חזיר למחבת; מערבבים לציפוי.