חזיר עם תפוחים, קלבדוס וסיידר תפוחים
חזיר עם תפוחים, קלבדוס וסיידר תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 599 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים זהובים וטעימים, סוכר, קלבדוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פאן צלוי בשר עגל עם קלבדוס, תפוחים חומץ סיידר, Tenderloin חזיר תפוחים סיידר תפוחים עם תפוחי אדמה ותפוחים, ו צלעות חזיר מרווה סיידר תפוחים עם תפוחים מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות חזיר בין ניילון נצמד. באמצעות פטיש, פאונד פרוסות חזיר כדי עובי 1/4 אינץ'. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. מכסים בחוזקה ומקררים.)
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
הוסף תפוחים וסוכר למחבת ו sauté עד חום זהוב, על 6 דקות. תניח בצד.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה אחרת על חום גבוה. בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל.
להוסיף חזיר למחבת ו sauté עד רק מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
ממיסים 1 כף חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ותימין וsauté 2 דקות.
מוסיפים קלבדוס ומרתיחים עד מצטמצמים לזיגוג, מגרדים את כל חתיכות השחמה. מערבבים שמנת סיידר; להרתיח עד תערובת מתעבה עקביות רוטב, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים תפוחים, במידת הצורך. מסדרים כמה פרוסות חזיר על כל צלחת. רוטב הכפית נגמר. למעלה בנדיבות עם פרוסות תפוח מוקפץ לשרת.