חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום
חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 409 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו עלי דפנה, רוטב ווסטרשייר, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 86%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון הדרים קלוי איטי, פרי הדר-שום עוף קלוי, ו חזיר קלוי הדרים.
הוראות
דופק את השום, אורגנו, טימין, כוסברה זרעי כמון, עלי דפנה, 2 כפות מלח 1 כפית פלפל במעבד מזון כדי להפוך את הדבק עבה. גזרו את כל השומן מלבד שכבה דקה מהחזיר, ואז עשו חריצים עמוקים על כל הצלי (בערך כל 2 אינץ') בעזרת סכין קילוף. משפשפים את משחת התבלינים מעל החזיר ולתוך החריצים.
מערבבים את מיצי ההדרים, רוטב ווסטרשייר ושמן הזית בקערת זכוכית גדולה. טובלים את החזיר במרינדה ומעליהם את הבצל וקליפות התפוז והלימון השמורות. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות או עד 2 ימים. מביאים לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
מוציאים את קליפות ההדרים מהקערה ומכניסים למקרר.
מניחים את החזיר על מתלה במחבת צלייה גדולה (שומרים את המרינדה והבצל); צלי, מכוסה, בערך 1 שעה.
מוסיפים את המרינדה למחבת ומערמים את הבצל על הבשר. מכסים בנייר כסף, מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 וצולים עוד 2 שעות. לחשוף, למקם את קליפות הדרים סביב החזיר וממשיכים לצלות, צולה מדי פעם, עד שחום הבשר ומדחום מוכנס לתוך החצי התחתון רושם 190, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. בינתיים, דלג על עודפי שומן ממיצי המחבת. פורסים את החזיר ומגישים עם מיצי הבצל והמחבת.