קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות62
מגזין

חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום

חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום
חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 409 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו עלי דפנה, רוטב ווסטרשייר, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 86%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון הדרים קלוי איטי, פרי הדר-שום עוף קלוי, ו חזיר קלוי הדרים.

הוראות

1
דופק את השום, אורגנו, טימין, כוסברה זרעי כמון, עלי דפנה, 2 כפות מלח 1 כפית פלפל במעבד מזון כדי להפוך את הדבק עבה. גזרו את כל השומן מלבד שכבה דקה מהחזיר, ואז עשו חריצים עמוקים על כל הצלי (בערך כל 2 אינץ') בעזרת סכין קילוף. משפשפים את משחת התבלינים מעל החזיר ולתוך החריצים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את מיצי ההדרים, רוטב ווסטרשייר ושמן הזית בקערת זכוכית גדולה. טובלים את החזיר במרינדה ומעליהם את הבצל וקליפות התפוז והלימון השמורות. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות או עד 2 ימים. מביאים לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים את קליפות ההדרים מהקערה ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את החזיר על מתלה במחבת צלייה גדולה (שומרים את המרינדה והבצל); צלי, מכוסה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מוסיפים את המרינדה למחבת ומערמים את הבצל על הבשר. מכסים בנייר כסף, מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 וצולים עוד 2 שעות. לחשוף, למקם את קליפות הדרים סביב החזיר וממשיכים לצלות, צולה מדי פעם, עד שחום הבשר ומדחום מוכנס לתוך החצי התחתון רושם 190, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. בינתיים, דלג על עודפי שומן ממיצי המחבת. פורסים את החזיר ומגישים עם מיצי הבצל והמחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מקשטים בקליפות הדרים.
9
צילום: מרקוס נילסון