קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות62
מגזין

חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום

חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום
חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 409 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו עלי דפנה, רוטב ווסטרשייר, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 86%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון הדרים קלוי איטי, פרי הדר-שום עוף קלוי, ו חזיר קלוי הדרים.

הוראות

1
דופק את השום, אורגנו, טימין, כוסברה זרעי כמון, עלי דפנה, 2 כפות מלח 1 כפית פלפל במעבד מזון כדי להפוך את הדבק עבה. גזרו את כל השומן מלבד שכבה דקה מהחזיר, ואז עשו חריצים עמוקים על כל הצלי (בערך כל 2 אינץ') בעזרת סכין קילוף. משפשפים את משחת התבלינים מעל החזיר ולתוך החריצים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את מיצי ההדרים, רוטב ווסטרשייר ושמן הזית בקערת זכוכית גדולה. טובלים את החזיר במרינדה ומעליהם את הבצל וקליפות התפוז והלימון השמורות. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות או עד 2 ימים. מביאים לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים את קליפות ההדרים מהקערה ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את החזיר על מתלה במחבת צלייה גדולה (שומרים את המרינדה והבצל); צלי, מכוסה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מוסיפים את המרינדה למחבת ומערמים את הבצל על הבשר. מכסים בנייר כסף, מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 וצולים עוד 2 שעות. לחשוף, למקם את קליפות הדרים סביב החזיר וממשיכים לצלות, צולה מדי פעם, עד שחום הבשר ומדחום מוכנס לתוך החצי התחתון רושם 190, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. בינתיים, דלג על עודפי שומן ממיצי המחבת. פורסים את החזיר ומגישים עם מיצי הבצל והמחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מקשטים בקליפות הדרים.
9
צילום: מרקוס נילסון