קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות37
מגזין

חזיר צלוי איטי עם תוספות טאקו

חזיר צלוי איטי עם תוספות טאקו
המתכון צלוי איטי חזיר עם תוספות טאקו מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם תוספות: סיד, פפריקה טחון, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו טאקו חזיר מבושל איטי כומר אל עם כל התוספות, חזיר צלוי איטי, ו חזיר צלוי איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים חזיר, צד שומן למעלה, בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
יוצקים סיידר ו 1/2 כוס מים סביב חזיר. מכסים במכסה או בנייר אלומיניום, וצולים ב 325 במשך 5 שעות או עד מזלג מכרז. לחשוף ולבשל עוד 30 עד 40 דקות או עד העור הוא פריך חזיר מתפרק בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות לפני רטוש לחתיכות עם 2 מזלגות. שומן רזה מבישול נוזלי, ולהוסיף נוזל חזיר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם עם טורטיות בגריל ותוספות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.