חזיר צלוי לנצח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי לנצח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 695 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי מרווה, זרעי כוסברה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-20 דקות. נסו Forever And Completely, חברים טובים לנצח בראוניז, ו אופס, סליחה, אבל שום דבר לא נמשך לנצח. (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חזיר לטמפרטורת החדר על ידי הסרתו ממקרר 1 עד 2 שעות לפני הבישול.
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם.
מוסיף את הבצל, מכסה פאן, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד חום בהיר, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את המרווה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הבצלים להפסיק לזרוק את המים, על 3 דקות.
הסר מהחום, לאפשר להתקרר על הצלחת.
לקלף את עור החזיר, ולהפיץ כמות טובה של תבלין שומר ולהוסיף את הבצל ישירות על שכבת השומן. מקפלים את העור בחזרה על הבצלים ולקשור סגור עם חוט המטבח. עונה טוב בכל רחבי עם שאר תבלין שומר.
מסדרים את הבשר על מדף במחבת תבשיל מרופד בנייר כסף, טפטוף עם שמן זית יותר לבשל עד הבשר הוא רך מאוד, על 8 שעות. הוא מוכן כאשר הוא מתרחק בקלות אם הרים עם זוג מלקחיים. זה לעתים קרובות הכי קל לבשל את הבשר בן לילה, או לשים אותו בתנור בבוקר ולתת לו לבשל כל היום. זה לא צריך להיות נוכח.
שים את זרעי שומר, זרעי כוסברה, ו peppercorns במחבת כבדה על חום בינוני. צפה בזהירות, זורק לעתים קרובות כך הזרעים טוסט באופן שווה. כאשר חום בהיר וריחני, יוצקים את הזרעים על צלחת כדי להתקרר. הם חייבים להיות קרים לפני שחיקה, או שהם יהיו מסטיק את הלהבים.
יוצקים את הזרעים לתוך בלנדר ומוסיפים את המלח. להתמזג אבקה דקה, רועד את הבלנדר מדי פעם כדי להפיץ מחדש את הזרעים. לאחסן בצנצנת זכוכית סגורה בחוזקה במקום קריר ויבש, או להקפיא.