חזיר צלוי עם צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי עם צדפות. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, קורנית, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלעות צלויות עם צדפות, צווארון דג-חרב מטובל בצ'וריסו וצדפות, ו קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים את השמן עד מנצנץ. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת בשכבה אחת. מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד החזיר הוא השחמה, על 12 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי למחבת ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרככו, כ -5 דקות.
מערבבים את רסק העגבניות ומחזירים את החזיר למחבת.
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. באמצעות חוט מטבח, לקשור את הקורנית, גבעולי פטרוזיליה עלה דפנה לתוך צרור; להוסיף את הצרור למחבת. מכסים בחוזקה את התנור עד שהבשר רך, כ -1 שעה ו -15 דקות.
החזירו את המחבת לתנור. תשליך את צרור העשבים. מבשלים את החזיר נחשף על חום מתון עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 15 דקות. מסדרים את הצדפות בנוזל, מכסים ומבשלים עד שהם פותחים, כ 6 דקות.
מעבירים את החזיר והצדפות לקערות ומצקת את הנוזל המרטיק למעלה.
מקשטים עם ירקות כבושים, פטרוזיליה קצוצה וכוסברה ומגישים מיד.