חזיר צלוי פטל זיפי
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו את חזיר צלוי פטל זיפי. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 2.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -30 גרם חלבון , 6 גרם שומן , וסך הכל 258 קלוריות . אם יש לכם בצל, מרווה, שמן זית וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 19 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון כפית של 88% , המנה הזו מדהימה. קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , צלי חזיר שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד מבושל וקרם מלפפון מקרר , וצלי נתח חזיר עסיסי ורך דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה עם ציפוי נון-סטיק, מטגנים את הקציצות מכל הצדדים ב-3 כפיות שמן.
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
במעבד מזון, ערבבו את הרוזמרין, המרווה, הטימין, השום, המלח, הפלפל והשמן הנותר; כסו וטחנו עד לקבלת תערובת חלקה. שפכו את הבצק על הצלי.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 70 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את הפטל, הסוכר, החומץ, פלפלי הצ'יפוטלה והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 10 דקות או עד שהרוטב מצטמצם ל-2 כוסות. מסננים את הרוטב דרך מסננת; מסירים את הגרעינים.
מרחו 2 כפות רוטב על הבשר.
אופים 5-15 דקות נוספות או עד שמדחום בשר יראה 160 מעלות.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.