חזיר שומשום
חזיר שומשום מתכון יכול להתבצע בתוך כ 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 509 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב סויה, שמן קנולן, שומשום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר שומשום, צלעות חזיר שומשום, ו צלעות חזיר שומשום.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, המרק ורוטב הסויה לתערובת אחידה; מניחים בצד. במחבת גדולה או בווק מחממים שמן; מטגנים את החזיר והשום במשך 5 דקות.
הוסף תערובת כרוב ברוקולי; מוקפץ עוד 3-4 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד והברוקולי פריך-רך.
מערבבים תערובת קורנפלור ומוסיפים בהדרגה למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.