חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה
חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בריח, נקניק שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה הכנת המתכון לוקחת כ 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1465 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. אם יש לכם מעטפת חזיר, מלח כשר, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אבקה שומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Faux Macaron עם שימורי משמש תוצרת בית עם אבקה שומר & לימון Verbena # FennelFriday כקינוח. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית נסו חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, צלעות חזיר שמיר-בריח, ו Orecchiette עם נקניק שומר תוצרת בית וכריך שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור מי מלח: במיכל גדול, להוסיף את המלח, סוכר, כוסברה, פתיתי פלפל אדום, שומר, סלרי, שום, מספיק מים כדי לכסות את הצלעות ומערבבים לשלב. לטבול את צלעות החזיר במי מלח ולתת לשבת במקרר עד מוכן לבשל, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
תביא את הצלעות לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
3
הסר את הצלעות מן המלח, להשליך את המלח.
מרכיבים שתצטרך
4
לצלעות: מחממים מחבת ברזל יצוק.
5
מגלגלים את הקצה השמן של כל צלע חזיר באבקת השומר.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את צלעות החזיר בעדינות במחבת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
7
לצרוב את הצלעות מכל הצדדים ומבשלים במשך כ 9 דקות.
8
הסר את הצלעות מן המחבת ולתת לנוח במקום חם לפני ההגשה. את doneness של הבשר צריך להיות על בינוני עד בינוני-טוב להיות עסיסי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
9
עבור שומר-fontina נקניק: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
10
מתבלים את כתף החזיר עם השום, המלח, פתיתי הפלפל האדום, זרעי שומר וכוסברה. לטחון את החזיר פעמיים דרך לטחון גדול של מערבל לעמוד מצויד מצורף מטחנת בשר. מערבבים בעדינות בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את המים הקרים ומערבבים קלות. דברים חזיר הקרקע לתוך מעטפת באמצעות מצורף קרן נקניק למערבל לעמוד ולסובב את לקישורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים למחבת גיליון מצופה קלף וצולים בתנור במשך 15 עד 20 דקות.
13
מחממים מחבת מטוגנת ומטפטפים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
14
מוציאים את הנקניקיות מהתנור ומחממים אותן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
15
עבור chard שוויצרי: מעיל מחבת סאוט עם שמן זית. לזרוק את השום, פתיתי פלפל אדומים, בייקון, וכמה טיפות שמן זית. תביא את המחבת לחום בינוני. כאשר השום הוא זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
16
כאשר הבייקון הפך פריך, לזרוק את הגבעולים chard השוויצרי שומר ו לטגן במשך 5 דקות. מערבבים במניות העוף, לפי הצורך, ומתבלים במלח. כאשר המניה צמצמה, לזרוק את עלי chard השוויצרי מתבלים עם מלח. מבשלים את העלים עד שהם רק נבולים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
17
עבור עוגות פולנטה: בסיר, לשלב את החלב, מים, עלה דפנה, קאיין. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה ומתבלים בנדיבות עם מלח. (קח את התיבול לקצה מלוח מדי. כדי לעשות זאת אתה חייב לטעום כמו שאתה הולך. פולנטה פועלת כמחק מלח, אם אתה לא מתבלה בשפע כאן אתה לעולם לא להתאושש ממנו.)
מרכיבים שתצטרך
18
לאחר הנוזל הוא לרתיחה והוא מתובל כראוי, מפזרים פולנטה, לטאטא כל הזמן. לאחר שילוב הפולנטה, לעבור על כף עץ ומערבבים לעתים קרובות עד פולנטה הפך עבה. לטעום את הפולנטה כדי לראות אם זה מבושל דרך. אם זה עדיין מרגיש קמחי וגרגרי, להוסיף קצת חלב או מים יותר לבשל אותו עקביות עבה. חזור על תהליך זה, לפי הצורך, עד הפולנטה מרגישה חלקה על הלשון שלך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
19
הסר את עלה המפרץ ומערבבים מרווה קצוצה mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
20
קו 7 על 7 אינץ ' מחבת מרובעת עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
21
יוצקים את הפולנטה למחבת מוכנה. מכסים את החלק העליון עם עטיפת פלסטיק יותר מוחלק על פני השטח של פולנטה. צ ' יל במקרר עד הצורך. (כל זה לגמרי יכול להיעשות לפני הזמן, כמו אתמול! מגניב!)
מרכיבים שתצטרך
22
הסר את הפולנטה מהמחבת וחתוך לצורות הרצויות. מעיל מחבת nonstick עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. ברגע שהמחבת חמה ומתחילה לעשן רק קצת, מוסיפים את צורות הפולנטה. מבשלים את הפולנטה משני הצדדים ולסיים על ידי זרועים עם קצת Parmigiano מגורר.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים 1 עוגת פולנטה על כל צלחת מלמעלה עם chard ובייקון שוויצרי. Lean 1 קוצצים על כל עוגת פולנטה. פורסים את הנקניקיות על הטיה וצלחת 2 פרוסות על כל צלחת. לסיים עם טפטוף של שמן זית.
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.