קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

חזרת ושום פריים ריב

חזרת ושום פריים ריב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פריים צלע של חזרת ושום. מנה אחת מכילה 1308 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -112 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . אם יש לכם בהישג יד פרסניטר, מלח ופלפל ים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . Prime Rib עם קרם חזרת , Prime Rib עם קרם חזרת ו- Prime Rib עם רוטב חזרת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מניחים את בשר הבקר בתבנית צלייה גדולה עם צד העצם כלפי מטה. (הצלעות פועלות כמדף צלייה טבעי.) בקערה קטנה מועכים יחד את השום, החזרת, המלח, הפלפל ושמן הזית כדי ליצור עיסה. עסו את המשחה בנדיבות על כל הצלי. מפזרים את הירקות והשום החצוי סביב הבשר ומטפטפים אותם ב-2 ספירות שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
הכניסו את התבנית לתנור וצלו את בשר הבקר במשך כ-1 1/2 עד 2 שעות עבור מדיום-רייר (או כ-20 דקות לכל קילוגרם). בדקו את הטמפרטורה הפנימית של הצלי במספר מקומות בעזרת מדחום לקריאה מיידית; זה צריך לרשום 125 מעלות F. עבור מדיום-ריר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוציאים את הבשר לקרש גילוף ונותנים לו לנוח 20 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות בכ-10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים את הירקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
6
יוצקים את מיצי המחבת למפריד שומן או קערה קטנה ומניחים בצד כדי לאפשר לשומן ולמיץ הבקר להיפרד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
יוצקים וזורקים את השומן. תשתמשו במיצי הבקר הטעימים עבור הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מניחים מחבת נקייה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את החמאה וזילוף שמן של 2 ספירות. כשהחמאה מתחילה להקציף. מוסיפים את הפטריות והתימין; ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
10
הוסף את היין האדום, תוך ערבוב כדי לגרד את כל החלקים התקועים; לאחר מכן מבשלים ומערבבים כדי לאדות את האלכוהול. כשהיין כמעט נגמר, מוסיפים את מיצי הבקר השמורים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
אלכוהולאלכוהול
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
תנו לנוזל להתבשל ואז הורידו אותו מהאש. מערבבים פנימה את השמנת והעירית, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Argyle Reserve Pinot Noir. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator