קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

חזרת ושום פריים ריב

חזרת ושום פריים ריב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פריים צלע של חזרת ושום. מנה אחת מכילה 1308 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -112 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . אם יש לכם בהישג יד פרסניטר, מלח ופלפל ים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . Prime Rib עם קרם חזרת , Prime Rib עם קרם חזרת ו- Prime Rib עם רוטב חזרת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים את בשר הבקר בתבנית צלייה גדולה עם צד העצם כלפי מטה. (הצלעות פועלות כמדף צלייה טבעי.) בקערה קטנה מועכים יחד את השום, החזרת, המלח, הפלפל ושמן הזית כדי ליצור עיסה. עסו את המשחה בנדיבות על כל הצלי. מפזרים את הירקות והשום החצוי סביב הבשר ומטפטפים אותם ב-2 ספירות שמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הכניסו את התבנית לתנור וצלו את בשר הבקר במשך כ-1 1/2 עד 2 שעות עבור מדיום-רייר (או כ-20 דקות לכל קילוגרם). בדקו את הטמפרטורה הפנימית של הצלי במספר מקומות בעזרת מדחום לקריאה מיידית; זה צריך לרשום 125 מעלות F. עבור מדיום-ריר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים את הבשר לקרש גילוף ונותנים לו לנוח 20 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות בכ-10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים את הירקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6
יוצקים את מיצי המחבת למפריד שומן או קערה קטנה ומניחים בצד כדי לאפשר לשומן ולמיץ הבקר להיפרד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים וזורקים את השומן. תשתמשו במיצי הבקר הטעימים עבור הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מניחים מחבת נקייה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את החמאה וזילוף שמן של 2 ספירות. כשהחמאה מתחילה להקציף. מוסיפים את הפטריות והתימין; ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
הוסף את היין האדום, תוך ערבוב כדי לגרד את כל החלקים התקועים; לאחר מכן מבשלים ומערבבים כדי לאדות את האלכוהול. כשהיין כמעט נגמר, מוסיפים את מיצי הבקר השמורים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
אלכוהולאלכוהול
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
תנו לנוזל להתבשל ואז הורידו אותו מהאש. מערבבים פנימה את השמנת והעירית, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי

מרכיבים

601 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר שמור (טפטוף מ צלי) או מרק משומר דל נתרןמרק בשר שמור (טפטוף מ צלי) או מרק משומר דל נתרן59דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרקברנה סוביניוןקברנה סוביניון2גזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים12 כפיות אבקת שוםעירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת מגוררת או מוכנהחזרת מגוררת או מוכנה5שיני שום, מרוסקות, בתוספת 2 ראשי שום, חצוישיני שום, מרוסקות, בתוספת 2 ראשי שום, חצוי601 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2גזר לבןגזר לבן2kgs(3-rib) בשר בקר מובחר צלוי, על(3-rib) בשר בקר מובחר צלוי, על1בצל אדום, חצויבצל אדום, חצוי146דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם8שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1השארמ 2 ענפי טימין טרייםמ 2 ענפי טימין טריים12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שונות, כגון קרמיני, צדפה, שיטאקה, chanterelle, או לבן, גזוז ופרוספטריות שונות, כגון קרמיני, צדפה, שיטאקה, chanterelle, או לבן, גזוז ופרוס907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שונות, כגון קרמיני, צדפה, שיטאקה, chanterelle, או לבן, גזוז ופרוספטריות שונות, כגון קרמיני, צדפה, שיטאקה, chanterelle, או לבן, גזוז ופרוס

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Argyle Reserve Pinot Noir. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator