חזרת - צלוי צלע עם רוטב פטריות-יין אדום
אם $1.13 למנה נופל בתקציב שלך, בשר צלוי חזרת-עשב עם רוטב פטריות-יין אדום יכול להיות מדהים ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטריות קרמיני, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת, תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, ו יין אדום-מרינדה, בשר צלוי טנדרלוין עם עשבי תיבול-חזרת שמנת.
הוראות
מערבבים את כל החומרים הנמדדים בקערה קטנה עד בשילוב; להפריש.
24 אינץ ' -חתיכות ארוכות של חוט מטבח; להפריש.יש לשטוף את הצלי מתחת למים קרים כדי להסיר כל שברי עצמות, לטפוח אותו יבש עם מגבות נייר, ולהניח אותו על קרש חיתוך. בעקבות קו העצמות, לחתוך את הבשר מן העצמות חתיכה 1. לשפשף את הבשר בכל רחבי עם תערובת חזרת. להתאים את הבשר בחזרה על העצמות, התאמת המיקום המקורי. לקשור את הבשר על העצמות באמצעות חתיכה אחת של חוט בין כל עצם.
הסר את הצלי מהמקרר ומניח אותו בצד שומן למעלה במחבת צלייה.
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 232° ולסדר מתלה בשליש התחתון.צלי את הבשר ל-45 דקות. בינתיים, לקצץ את הגבעולים מן הפטריות לחתוך אותם לשניים; להפריש. לקלף ולחתוך את הבצל לשמונים דרך קצה השורש; להפריש.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. מפזרים את הפטריות, הבצלים והרוזמרין סביב הצלי, מערבבים כדי לצפות אותם בטפטופים, ומפיצים אותם לשכבה זוגית.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F וצלה במשך 45 דקות. מערבבים את הירקות וממשיכים לצלות עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הקופות 52° עבור בינוני נדיר, על 30 עד 45 דקות יותר.
להעביר את הצלי ללוח חיתוך, אוהל זה רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לו לנוח לפחות 20 עד 30 דקות. בינתיים, תכין את הרוטב.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הירקות והרוזמרין מן המחבת צלייה לקערה בינונית; להפריש.
יוצקים את הצלי לטפטף לתוך קערה קטנה חסינת חום ולהשליך כאשר מקורר.
מניחים את מחבת הקלייה על פני 2 מבערי stovetop מעל חום בינוני. להחזיר את הירקות והרוזמרין למחבת הקלייה, להוסיף את היין, ולבשל, מגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד היין מופחת על ידי כמחצית, על 5 דקות.להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את מרק בשר, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי כמחצית, על 5 דקות. בינתיים, להגדיר מסננת בסדר רשת במחבת גדולה.
יוצקים את תערובת הירקות דרך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
מניחים את המחבת על אש בינונית גבוהה ולהביא לרתיחה. הפחת את החום לנמוך וסיבוב בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, לוודא שכל חתיכה נמסה לחלוטין לפני הוספת הבא. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
הסר את החוט ואת העצמות מן הצלי, לחתוך אותו, לשרת עם הרוטב.