קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

חזרת - צלוי צלע עם רוטב פטריות-יין אדום

חזרת - צלוי צלע עם רוטב פטריות-יין אדום
אם $1.13 למנה נופל בתקציב שלך, בשר צלוי חזרת-עשב עם רוטב פטריות-יין אדום יכול להיות מדהים ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטריות קרמיני, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת, תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, ו יין אדום-מרינדה, בשר צלוי טנדרלוין עם עשבי תיבול-חזרת שמנת.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים הנמדדים בקערה קטנה עד בשילוב; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
Cut (
3
24 אינץ ' -חתיכות ארוכות של חוט מטבח; להפריש.יש לשטוף את הצלי מתחת למים קרים כדי להסיר כל שברי עצמות, לטפוח אותו יבש עם מגבות נייר, ולהניח אותו על קרש חיתוך. בעקבות קו העצמות, לחתוך את הבשר מן העצמות חתיכה 1. לשפשף את הבשר בכל רחבי עם תערובת חזרת. להתאים את הבשר בחזרה על העצמות, התאמת המיקום המקורי. לקשור את הבשר על העצמות באמצעות חתיכה אחת של חוט בין כל עצם.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
מיםמים
עצםעצם
בשרבשר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חוט מטבחחוט מטבח
מגבות ניירמגבות נייר
1
הסר את הצלי מהמקרר ומניח אותו בצד שומן למעלה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 232° ולסדר מתלה בשליש התחתון.צלי את הבשר ל-45 דקות. בינתיים, לקצץ את הגבעולים מן הפטריות לחתוך אותם לשניים; להפריש. לקלף ולחתוך את הבצל לשמונים דרך קצה השורש; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. מפזרים את הפטריות, הבצלים והרוזמרין סביב הצלי, מערבבים כדי לצפות אותם בטפטופים, ומפיצים אותם לשכבה זוגית.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F וצלה במשך 45 דקות. מערבבים את הירקות וממשיכים לצלות עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הקופות 52° עבור בינוני נדיר, על 30 עד 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פטריותפטריות
רוזמריןרוזמרין
בצלבצל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
4
להעביר את הצלי ללוח חיתוך, אוהל זה רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לו לנוח לפחות 20 עד 30 דקות. בינתיים, תכין את הרוטב.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הירקות והרוזמרין מן המחבת צלייה לקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
רוזמריןרוזמרין
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
קרש חיתוךקרש חיתוך
כף מחוררתכף מחוררת
מחבת צלייהמחבת צלייה
קערהקערה
5
יוצקים את הצלי לטפטף לתוך קערה קטנה חסינת חום ולהשליך כאשר מקורר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים את מחבת הקלייה על פני 2 מבערי stovetop מעל חום בינוני. להחזיר את הירקות והרוזמרין למחבת הקלייה, להוסיף את היין, ולבשל, מגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד היין מופחת על ידי כמחצית, על 5 דקות.להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את מרק בשר, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי כמחצית, על 5 דקות. בינתיים, להגדיר מסננת בסדר רשת במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
ירקירק
רוזמריןרוזמרין
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
7
יוצקים את תערובת הירקות דרך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
8
מניחים את המחבת על אש בינונית גבוהה ולהביא לרתיחה. הפחת את החום לנמוך וסיבוב בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, לוודא שכל חתיכה נמסה לחלוטין לפני הוספת הבא. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר את החוט ואת העצמות מן הצלי, לחתוך אותו, לשרת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח