קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות37
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי אורז עם חמאה שחומה

חטיפי אורז עם חמאה שחומה
מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרשמלו גדולים, חמאת בוטנים, דגני פצפוצי אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: לימון וחמאה משחימת פינוקי Crispie, אורז פצפוצי לטפל פנקייק עם סירופ חמאה משחימה, ו חמאת בוטנים גביע אורז פצפוצי פינוקים.

הוראות

1
יש מוכן 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע. בעבר השתמשתי 9 אינץ 'מרובע או 13×9 אינץ', אבל אני אוהב את המראה של פינוקי קריספי גבוהים, אז בימים אלה אני משתמש במחבת 8 אינץ'.לשפשף סיר נירוסטה גדול מאוד, בהיר או תנור הולנדי עם חמאה כדי למנוע דבק. הגדר מעל חום בינוני להמס את החמאה עד שהוא רק מתחיל חום. זה יקרה בקצב שונה של מהירות בהתאם לתנור שלך. אם זה מתחיל להשחים מהר מדי, להסיר מהחום, לסובב את המחבת, ולשים את החמאה בחזרה בחום מופחת מאוד. תיזהר לא לשרוף אותו.מערבבים את המרשמלו ולהפחית את החום לנמוך. מערבבים מרשמלו עד שהם מתחילים להינמס. כאשר נמס, מוסיפים את חמאת הבוטנים (אם משתמשים) ודגנים ומערבבים עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברת תערובת למחבת ולחץ למטה עם חתיכת נייר משומן או קלף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תן את הפינוקים להתקרר לחלוטין ואז להרים אותם מהמחבת, במקום על קרש חיתוך ציון לתוך ריבועים בגודל ענק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'