חטיפי גרנולה שקדים אדומים
חטיפי גרנולה שקדים אדומים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. אם יש לך קמח שקדים, שקדים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו חטיפי גרנולה שקדים דובדבן, חטיפי גרנולה שקדים Joy, ו חטיפי גרנולה חמוציות-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 325°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת מלבנית וקו עם נייר קלף, המאפשר לנייר לתלות על הצדדים. קלף גריז.
מערבבים שיבולת שועל, שקדים, קמח שקדים ומלח בקערת ערבוב בינונית ומערבבים כדי להפיץ באופן שווה. בקערה נפרדת, להקציף יחד שמן, דבש, וניל וביצה.
יוצקים לתוך תערובת יבשה ומערבבים פרווה שווה לשלב.
מוסיפים דומדמניות ומערבבים כדי להפיץ באופן שווה.
לגרד מחבת מוכן, להפיץ באופן שווה ולחץ עם מרית לארוז.
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לסובב מחבת חום נמוך ל 149°.
אופים עוד 10-15 דקות. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר במחבת, ואז להירגע לפחות עשר דקות. השתמש קלף להרים מתוך מחבת על קרש חיתוך לקצץ קצוות, ולאחר מכן לחתוך לתוך ברים. לעטוף כל בר בנפרד ולשמור בקירור.