חטיפי זנגביל דלעת
אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, חטיפי זנגביל דלעת יכול להיות מדהים ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם נקטר אגבה, תמצית ונילן, ג'ינג'ר טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 43 דקות. נסו חטיפי דלעת זנגביל, חטיפי דלעת זנגביל, ו חטיפי דלעת ספייס חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם 2 חתיכות נייר קלף, אחד הולך כל אחד way.In סיר בינוני מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הדלעת, מולסה, סוכר ושמן.
הסר מהחום ומערבבים ב vanilla.In בלנדר או מעבד מזון, להוסיף את שיבולת השועל התגלגל. תערובת על המהירות הנמוכה ביותר (או דופק, אם משתמשים במעבד) עד קצוצה בערך. אתה לא רוצה לרסק אותו לתוך קמח - המטרה כאן היא לשמור על מרקם גס, עם כמה חתיכות גדולות של שיבולת שועל וכמה קטנים יותר ones.In קערה גדולה, מערבבים יחד את החומרים היבשים (שיבולת שועל, קמח, קינמון, זנגביל, מלח, חמוציות).סקופ את החומרים הרטובים על יבש ומערבבים היטב עד בשילוב. התערובת תהיה מאוד דביקה וכבדה. נורמלי לחלוטין...נשבע.לגרוף את הבצק לתוך המחבת המרובעת מוכנה. מכיוון שהבצק כל כך דביק ודחוס, זה מאתגר להתפשט בצורה חלקה. הנחתי פיסת נייר קלף על גבי הבצק ולחץ עליו עם הידיים שלי, מנסה להפיץ אותו באופן שווה כמו שהלכתי. זה לוקח קצת זמן, אז אל תדאג! לאחר לחיצה חלקה ככל שיכולתי, הנחתי רולר מאפה על גבי הקלף וגלגלתי אותו חלק תוך לחיצה על הקצוות עם האצבעות שלי.
אופים בתנור, חשוף, במשך 22-25 דקות (אפיתי 2
עד שתתייצב למגע. מגניב במחבת במשך 5 דקות לפני הרמת את הכיכר וקירור אותו על מדף קירור במשך 30 דקות נוספות. פרוס לתוך 10-12 ברים.עבור זיגוג (אופציונלי): בקערה קטנה מערבבים יחד את כל החומרים זיגוג עד בשילוב.
הוסף את הזיגוג לתוך שקית פלסטיק לגזור את הפינה, כך שתוכל "צינור" אותו על הסורגים. או פשוט להפיץ את הסורגים עם תערובת קשיו באמצעות סכין. החלטה שלך.