קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

חטיפי זנגביל דלעת

חטיפי זנגביל דלעת
אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, חטיפי זנגביל דלעת יכול להיות מדהים ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם נקטר אגבה, תמצית ונילן, ג'ינג'ר טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 43 דקות. נסו חטיפי דלעת זנגביל, חטיפי דלעת זנגביל, ו חטיפי דלעת ספייס חלבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם 2 חתיכות נייר קלף, אחד הולך כל אחד way.In סיר בינוני מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הדלעת, מולסה, סוכר ושמן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חום עד מומס בשילוב.
3
הסר מהחום ומערבבים ב vanilla.In בלנדר או מעבד מזון, להוסיף את שיבולת השועל התגלגל. תערובת על המהירות הנמוכה ביותר (או דופק, אם משתמשים במעבד) עד קצוצה בערך. אתה לא רוצה לרסק אותו לתוך קמח - המטרה כאן היא לשמור על מרקם גס, עם כמה חתיכות גדולות של שיבולת שועל וכמה קטנים יותר ones.In קערה גדולה, מערבבים יחד את החומרים היבשים (שיבולת שועל, קמח, קינמון, זנגביל, מלח, חמוציות).סקופ את החומרים הרטובים על יבש ומערבבים היטב עד בשילוב. התערובת תהיה מאוד דביקה וכבדה. נורמלי לחלוטין...נשבע.לגרוף את הבצק לתוך המחבת המרובעת מוכנה. מכיוון שהבצק כל כך דביק ודחוס, זה מאתגר להתפשט בצורה חלקה. הנחתי פיסת נייר קלף על גבי הבצק ולחץ עליו עם הידיים שלי, מנסה להפיץ אותו באופן שווה כמו שהלכתי. זה לוקח קצת זמן, אז אל תדאג! לאחר לחיצה חלקה ככל שיכולתי, הנחתי רולר מאפה על גבי הקלף וגלגלתי אותו חלק תוך לחיצה על הקצוות עם האצבעות שלי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים בתנור, חשוף, במשך 22-25 דקות (אפיתי 2
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
עד שתתייצב למגע. מגניב במחבת במשך 5 דקות לפני הרמת את הכיכר וקירור אותו על מדף קירור במשך 30 דקות נוספות. פרוס לתוך 10-12 ברים.עבור זיגוג (אופציונלי): בקערה קטנה מערבבים יחד את כל החומרים זיגוג עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף את הזיגוג לתוך שקית פלסטיק לגזור את הפינה, כך שתוכל "צינור" אותו על הסורגים. או פשוט להפיץ את הסורגים עם תערובת קשיו באמצעות סכין. החלטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך