קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי חמאת בוטנים שוקולד III

חטיפי חמאת בוטנים שוקולד III
ניתן להכין את המתכון לחטיפי חמאת בוטנים III ב-45 דקות בערך . מתכון זה מכיל 24 מנות עם 205 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תבלין. אם יש לכם חלב, סוכר חום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו חטיפי קינוח חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס , חטיפי ארוחת בוקר של חמאת בוטנים ותפוח שיבולת שועל , וחטיפי עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
או 2 מדפי טלה גדולים, צרפתייםאו 2 מדפי טלה גדולים, צרפתיים
2
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, הסוכר החום, 1/2 כוס החמאה והחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
זנים של פטריותזנים של פטריות
6-10 תפוחי אדמה אדומים מאיידהו6-10 תפוחי אדמה אדומים מאיידהו
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
מערבבים יחד ביד עד שהכל מתערבב היטב, והתערובת פירורית. לחץ באופן שווה לתבנית בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
4
אופים 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה בהיר.
ציוד שתשתמש בו
או 2 מדפי טלה גדולים, צרפתייםאו 2 מדפי טלה גדולים, צרפתיים
5
ברגע שהקרום יוצא מהתנור, מפזרים עליו את 2/3 כוס השוקולד צ'יפס. מחזירים לתנור למשך 1 עד 2 דקות. מוציאים מהתנור ומורחים את השוקולד צ'יפס המומס על הקרום. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערךכוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך
ציוד שתשתמש בו
או 2 מדפי טלה גדולים, צרפתייםאו 2 מדפי טלה גדולים, צרפתיים
6
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר של הקונדיטורים, חמאת בוטנים, 1/4 כוס מרגרינה ווניל. לאחר מכן מערבבים פנימה את החלב. מפוררים את תערובת חמאת הבוטנים מעל שכבת השוקולד. לחץ קלות כלפי מטה. בסיר בינוני מערבבים את 1/3 כוס השוקולד צ'יפס והקיצור. מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב מדי פעם עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
כל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאהכל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאה
כל אחד אוכמניות טריות, פטל, פטל שחור ותותים פרוסיםכל אחד אוכמניות טריות, פטל, פטל שחור ותותים פרוסים
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
קמח ארפס (כגון PAN®)קמח ארפס (כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
7
מזלפים מעל את שכבת חמאת הבוטנים ומקררים עד להתייצבות, כ-3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאהכל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאה
8
חותכים לברים בגודל 2x 1 1/2 אינץ'