חטיפי חמאת בוטנים שוקולד III
ניתן להכין את המתכון לחטיפי חמאת בוטנים III ב-45 דקות בערך . מתכון זה מכיל 24 מנות עם 205 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תבלין. אם יש לכם חלב, סוכר חום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו חטיפי קינוח חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס , חטיפי ארוחת בוקר של חמאת בוטנים ותפוח שיבולת שועל , וחטיפי עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, הסוכר החום, 1/2 כוס החמאה והחלמונים.
מערבבים יחד ביד עד שהכל מתערבב היטב, והתערובת פירורית. לחץ באופן שווה לתבנית בגודל 9x13 אינץ'.
אופים 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה בהיר.
ברגע שהקרום יוצא מהתנור, מפזרים עליו את 2/3 כוס השוקולד צ'יפס. מחזירים לתנור למשך 1 עד 2 דקות. מוציאים מהתנור ומורחים את השוקולד צ'יפס המומס על הקרום. לְהַפְרִישׁ.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר של הקונדיטורים, חמאת בוטנים, 1/4 כוס מרגרינה ווניל. לאחר מכן מערבבים פנימה את החלב. מפוררים את תערובת חמאת הבוטנים מעל שכבת השוקולד. לחץ קלות כלפי מטה. בסיר בינוני מערבבים את 1/3 כוס השוקולד צ'יפס והקיצור. מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב מדי פעם עד להמסה.
מזלפים מעל את שכבת חמאת הבוטנים ומקררים עד להתייצבות, כ-3 עד 4 שעות.
חותכים לברים בגודל 2x 1 1/2 אינץ'