חטיפי חמוציות וחמאת בוטנים
חטיפי חמוציות וחמאת בוטנים עשויים להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סובין שיבולת שועל, חמוציות, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: חמוציות-שוקולד חמאת בוטנים ברים, חמאת בוטנים, חמוציות וחטיפי גרנולה שוקולד, ו עוגיות חמאת בוטנים עם ביצי חמאת בוטנים.
הוראות
קו 9 על 13-in. מחבת עם ניילון נצמד, משאירה בליטה על 9-in. צדדים, מעיל עם תרסיס שמן בישול. בקערה גדולה, מערבבים יחד שיבולת שועל, שיבולת שועל סובין, זרעי פשתן, קמח, אבקת אפייה, מלח, בוטנים, חמוציות ותאנים עד מעורבב היטב.
בקערה של מיקסר לעמוד, להכות יחד חמאת בוטנים, חלב, ביצה, דבש, גרידת לימון, ומיץ לימון עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאת בוטנים ומכים עד מעורבב לחלוטין. לגרד בצק למחבת, עם אצבעות רטובות או מרית גומי, לטפוח כדי למלא את המחבת לחלוטין באופן שווה (הבצק הוא דביק, אז ייתכן שיהיה עליך לשטוף את הידיים כמה פעמים). צ ' יל הבצק עד המשרד, כ -30 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 30
הפוך מחבת על משטח עבודה, להרים מחבת, לקלף את הפלסטיק. באמצעות מגרד ספסל או סכין, לחתוך ישר לאורך דרך באמצע, ולאחר מכן לרוחב לעשות 16 ברים, כל 1 1/2 ב. רחב.
מקום סורגים על 1 ב. מלבד על תבנית אפייה מרופדת קלף.
אופים ברים עד השחמה קלה קצת המשרד לגעת, על 20 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
הפוך קדימה: לאחסן אטום עד 2 שבועות או להקפיא.