חטיפי עוגיות גבינת שמנת מטורפים
מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-322 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצה, צ'יפס, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. נסו חטיפי עוגיות גבינת שמנת קרמל, שוקולד וקרמל צ'יפס גבינת שמנת חטיפי עוגיות, ו חטיפי עוגיות קטיפה אדומים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם לסכל ולרסס עם בישול spray.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את הפירורים, סוכר, קמח וחמאה מומסת. מערבבים היטב. לחץ לתוך פאן ואופים במשך 10 דקות.
מערבבים את חלב מרוכז וגבינת שמנת יחד בקערה עד חלקה. מערבבים את הביצה וניל.
טפטף שכבה דקה של תערובת גבינת שמנת זו על קרום קרקר גרהם מקורר, ואז מפזרים שכבה של שבבי לבן באופן שווה על תערובת גבינת שמנת. מסדרים שכבה זוגית של אוריאו מיני על הצ ' יפס הלבן, ואז לטפטף יותר תערובת גבינת שמנת על אוריאו.
מערבבים יחד אגוזים הנותרים צ ' יפס/ממתקים (להגדיר קומץ גדול בצד לקישוט) ולסדר מעל אוריאו.
יוצקים שכבה סופית של תערובת גבינת שמנת מעל, נותנים לו סוג של לשקוע לתוך הסדקים בין הצ ' יפס.
אופים במשך 25 דקות או עד תערובת גבינת שמנת מופיעה יציבה. זה עדיין צריך להיות רך, אם כי. זה יהיה מוצק כפי שהוא מתקרר צמרמורות, אז אל תתפתו להמשיך לאפות אותו.
הסר מהתנור ומפזרים m & Ms ו/או יותר שבבי מעל לקישוט.
בואו להתקרר לחלוטין להתקרר עד קר מאוד מוצק. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים גדולים ועבים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "