קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי עוגיות גבינת שמנת מטורפים

חטיפי עוגיות גבינת שמנת מטורפים
מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-322 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצה, צ'יפס, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. נסו חטיפי עוגיות גבינת שמנת קרמל, שוקולד וקרמל צ'יפס גבינת שמנת חטיפי עוגיות, ו חטיפי עוגיות קטיפה אדומים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם לסכל ולרסס עם בישול spray.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את הפירורים, סוכר, קמח וחמאה מומסת. מערבבים היטב. לחץ לתוך פאן ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
תן לקרום להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
מערבבים את חלב מרוכז וגבינת שמנת יחד בקערה עד חלקה. מערבבים את הביצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
טפטף שכבה דקה של תערובת גבינת שמנת זו על קרום קרקר גרהם מקורר, ואז מפזרים שכבה של שבבי לבן באופן שווה על תערובת גבינת שמנת. מסדרים שכבה זוגית של אוריאו מיני על הצ ' יפס הלבן, ואז לטפטף יותר תערובת גבינת שמנת על אוריאו.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
5
מערבבים יחד אגוזים הנותרים צ ' יפס/ממתקים (להגדיר קומץ גדול בצד לקישוט) ולסדר מעל אוריאו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
יוצקים שכבה סופית של תערובת גבינת שמנת מעל, נותנים לו סוג של לשקוע לתוך הסדקים בין הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים במשך 25 דקות או עד תערובת גבינת שמנת מופיעה יציבה. זה עדיין צריך להיות רך, אם כי. זה יהיה מוצק כפי שהוא מתקרר צמרמורות, אז אל תתפתו להמשיך לאפות אותו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור ומפזרים m & Ms ו/או יותר שבבי מעל לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 זילוף בצורת לב2 זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו להתקרר לחלוטין להתקרר עד קר מאוד מוצק. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים גדולים ועבים.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "