קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי עוגיות גבינת שמנת מטורפים

חטיפי עוגיות גבינת שמנת מטורפים
מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-322 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצה, צ'יפס, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. נסו חטיפי עוגיות גבינת שמנת קרמל, שוקולד וקרמל צ'יפס גבינת שמנת חטיפי עוגיות, ו חטיפי עוגיות קטיפה אדומים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם לסכל ולרסס עם בישול spray.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את הפירורים, סוכר, קמח וחמאה מומסת. מערבבים היטב. לחץ לתוך פאן ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תן לקרום להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
מערבבים את חלב מרוכז וגבינת שמנת יחד בקערה עד חלקה. מערבבים את הביצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
טפטף שכבה דקה של תערובת גבינת שמנת זו על קרום קרקר גרהם מקורר, ואז מפזרים שכבה של שבבי לבן באופן שווה על תערובת גבינת שמנת. מסדרים שכבה זוגית של אוריאו מיני על הצ ' יפס הלבן, ואז לטפטף יותר תערובת גבינת שמנת על אוריאו.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
5
מערבבים יחד אגוזים הנותרים צ ' יפס/ממתקים (להגדיר קומץ גדול בצד לקישוט) ולסדר מעל אוריאו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
יוצקים שכבה סופית של תערובת גבינת שמנת מעל, נותנים לו סוג של לשקוע לתוך הסדקים בין הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
7
אופים במשך 25 דקות או עד תערובת גבינת שמנת מופיעה יציבה. זה עדיין צריך להיות רך, אם כי. זה יהיה מוצק כפי שהוא מתקרר צמרמורות, אז אל תתפתו להמשיך לאפות אותו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור ומפזרים m & Ms ו/או יותר שבבי מעל לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 זילוף בצורת לב2 זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו להתקרר לחלוטין להתקרר עד קר מאוד מוצק. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים גדולים ועבים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "