חטיפי שוקולד גרמניים
המתכון שוקולד ברים גרמנית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות ו -50 דקות. מתאים ל-48 מנות. מתאבן זה יש 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, חלב, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי שוקולד גרמניים, חטיפי שוקולד גרמניים, ו חטיפי עוגיות שוקולד גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז קל או ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים חמאה ועוגה עם מזלג עד מתפורר; להזמין כוס 1. לחץ על הנותרים תערובת בתחתית מחבת.
מפזרים שבבי שוקולד על שכבה אפויה. זרוק ציפוי על ידי כף חופנים על שבבי שוקולד. מערבבים חלב לתוך תערובת עוגה שמורה. טיפה על ידי כפית מלאה על שכבת ציפוי.
אופים 24 עד 28 דקות או עד חלק העוגה הוא מעט יבש לגעת; מגניב 10 דקות. בזהירות לשחרר קצוות של ברים עם סכין. מגניב לגמרי. להכניס למקרר עד המשרד. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות. החנות מכוסה באופן רופף.