רולדת דלעת עם קרם חמאה ג'ינג'ר יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קינמון טחון, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האירופית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-57 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 26% . מתכונים דומים: רולדת דלעת עם קרם חמאה ג'ינג'ר , קאפקייקס ג'ינג'ר דלעת עם קרם חמאה מייפל ורולדת קוקוס עם קרם חמאה רום .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F. משמנים תבנית של 13 על 18 על 1 אינץ'. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים ומקמחים את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
12 אונקיות בשר בקר טחון רזה במיוחד
5 כפות צ'דר מגורר
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
3
בקערה קטנה מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון, הג'ינג'ר, אגוז המוסקט והמלח ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גזר, מגורר
תמרים, מגולענים וקצוצים
1/4 כוס פלוס 1 כף תחליף ביצה, מחולק
מוסקט
תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
3 גרם פרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
4
מניחים את הביצים והסוכר הגרגירי בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה במשך 3 דקות, עד לצהוב בהיר ומסמיך. כשהמיקסר במצב נמוך, מוסיפים את הדלעת, ואז מוסיפים לאט את תערובת הקמח, ומערבבים רק עד להטמעה. מסיימים לערבב את הבלילה ביד בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
ג'ינג'רס, אופציונלי
תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
בלנדר
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
5
יוצקים לתבנית המוכנה ומורחים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כוס יוגורט יווני רגיל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
6
אופים את העוגה במשך 10 עד 12 דקות, עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כשנוגעים בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר
7
בזמן שהעוגה נאפית, פורסים מגבת כותנה נקייה ודקה על משטח ישר ומנפים מעליה את כל 1/4 כוס הסוכר של הקונדיטורים באופן שווה. (זה ימנע מהעוגה להידבק למגבת.) ברגע שמוציאים את העוגה מהתנור, שחררו אותה מסביב לקצוות והופכים אותה בריבוע על המגבת המוכנה. מקלפים את נייר הפרגמנט. בנגיעה קלה מגלגלים את העוגה החמה והמגבת יחד (לא ללחוץ!) החל מהקצה הקצר של העוגה. מניחים להתקרר לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלב
גלול
ציוד שתשתמש בו
12 אונקיות בשר בקר טחון רזה במיוחד
מגבות מטבח
בצק עוגיות סוכר מוכן לאפייה בקירור
5 כפות צ'דר מגורר
8
בינתיים מכינים את המילוי. בקערה של מערבל חשמלי עם חיבור ההנעה מקציפים יחד את המסקרפונה, סוכר הקונדיטורים והשמנת כדקה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מערבבים פנימה את הג'ינג'ר המגובש, והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלב
זנגביל מסוכר
מסקרפונהname
5 כפות ריבת פטל
3 גרם פרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
9
להרכבה, פורסים בזהירות את העוגה על קרש עם המגבת מתחת.
10
מורחים את העוגה בצורה אחידה עם המילוי. מגלגלים מחדש את העוגה בספירלה בעזרת המגבת כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
כוס יוגורט יווני רגיל
11
הסר את המגבת וקצץ את הקצוות כדי ליצור קצה מסודר. מפדרים בסוכר קונדיטורים ומגישים פרוס.
רולאדן עובד ממש טוב עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו דורנפלדר הולך טוב עם בשר בקר ובשר ציד. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.