חטיפי שוקולד-שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חטיפי שוקולד. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, שיבולת שועל מהירה, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ברי oat banananan אוכמניות, אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ו לעיס ללא אפייה תבואה וחטיפי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שבבי שוקולד וחלב בסיר כבד 1 ליטר על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס תערובת חלקה; להפריש.
תרסיס מחבת מרובע, 8x8x2 או 9x9x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, 1/2 כוס שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה; להפריש. מערבבים סוכר חום, שמן, וניל ומוצר ביצה בקערה בינונית עם מזלג עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב. שמור בצק כוס 1/2 בקערה קטנה לציפוי.
טפיחה נשארת בצק במחבת (ריסוס אצבעות עם ספריי בישול או קמח קל אם הבצק דביק).
מורחים תערובת שוקולד על בצק.
מוסיפים 2 כפות שיבולת שועל והחמאה לבצק השמור; מערבבים עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר. זרוק כפיות קטנות של תערובת שיבולת שועל באופן שווה על תערובת שוקולד.
אופים 20 עד 25 דקות או עד העליון הוא זהב המשרד. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות.