חטיפי שיבולת שועל אגס שוקולד
חטיפי שיבולת שועל אגס שוקולד עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס, אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו חטיפי שיבולת שועל משוקולד, חטיפי שיבולת שועל של שוקולד-תאנה, ו חטיפי שוקולד שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 177°. Line 11x7-inch עם לסכל, עוזב 1 אינץ ' של רדיד התלוי ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; לרסס עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, תערובת עוגיות במקום.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בביצה עד התערובת היא לחה.
שמור 1 1/2 כוסות תערובת עוגיות. השתמש באצבעות מעט לחות כדי ללחוץ על תערובת העוגיות הנותרת בתחתית תבנית האפייה (התערובת תהיה דביקה).
מפזרים אגסים מעל קרום אפוי חלקית. למעלה עם שוקולד צ ' יפס ותערובת עוגיות שמורות.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור, על 2 שעות. השתמש בנייר כסף כדי להרים מהמחבת.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.