חלוסקי-כרוב ואטריות
חלוסקי-כרוב ואטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 326 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, כרוב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. מתכונים דומים: חלוסקי כרוב ואטריות, חלוסקי (כרוב ואטריות), ו חלוסקי (כרוב מטוגן ואטריות).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים אטריות ביצים וחוזרים לרתיחה. מבשלים אטריות נחשפו, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין קצת מוצק, על 5 דקות.
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מבשלים ומערבבים את שאר החמאה והכרוב לבצל עד שהכרוב מתרכך אבל לא משחימים, 5 עד 8 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מניחים אטריות מבושלות ותערובת כרוב במחבת קלייה גדולה ומערבבים בעדינות לשלב.
מפזרים יותר מלח ופלפל שחור אם תרצה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב על גבי, 30 עד 40 דקות.