קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלוסקי-כרוב ואטריות

חלוסקי-כרוב ואטריות
חלוסקי-כרוב ואטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 326 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, כרוב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. מתכונים דומים: חלוסקי כרוב ואטריות, חלוסקי (כרוב ואטריות), ו חלוסקי (כרוב מטוגן ואטריות).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים אטריות ביצים וחוזרים לרתיחה. מבשלים אטריות נחשפו, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין קצת מוצק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
לנקז היטב.
4
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מבשלים ומערבבים את שאר החמאה והכרוב לבצל עד שהכרוב מתרכך אבל לא משחימים, 5 עד 8 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרובכרוב
חמאהחמאה
בצלבצל
6
מניחים אטריות מבושלות ותערובת כרוב במחבת קלייה גדולה ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מפזרים יותר מלח ופלפל שחור אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
8
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב על גבי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור