חלפיניו כבאים
. אם יש לך פלפלים חלפיניו, רוטב ברביקיו, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חלפיניו ממולאים , עוגת כבאים, ו עוף כבאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים את חצאי הפלפל jalapeno עם גבינת שמנת רכה, ולאחר מכן מניחים נקניק מעושן לתוך כל פלפל על גבי הגבינה. לעטוף כל חתיכה עם רצועת חצי בייקון מאובטח עם קיסם.
מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה ומברשת עם רוטב ברביקיו.
אופים בתנור שחומם מראש עד הבייקון הוא פריך, כ -30 דקות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Marques de Caceres קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
צבע קש חיוור לתחייה על ידי בועות בסדר. זר פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס שמדגיש את הבועות העדינות שלה.אפריטיף מרענן, קאווה זה מתחתן היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסייתי, וכל סוגי הקינוחים.