חם חזיר ואננס תת
חם חזיר ואננס תת יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 472 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תיבול, בשר חזיר מעדנייה, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מחווני חזיר ואננס הוואי + וידאו, טריזי אננס דבש חם, ו תבשיל חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפר בצק הכיכר הצרפתי כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת קלות. בעזרת סכין חדה חותכים שישה חתכים, בערך 1/2 אינץ'. עמוק, על גבי בצק.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
בקערה קטנה שלבו את השמן, התיבול האיטלקי ומלח השום; מברישים מעל לחם חם. מצננים על רשת למשך 8 דקות.
פיצול לחם לחצי לאורכו. חלול את החצי התחתון והשאיר 1/4 אינץ'. מעטפת (מחק לחם שהוסר או שמור לשימוש אחר).
מורחים 2-3 כפות רוטב פיצה על הקליפה; מעליו את החזיר, האננס והגבינה. החלף את הלחם העליון.
אופים 6-8 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מחממים את רוטב הפיצה שנותר; מגישים עם כריך.