חמאה אפויה עגבניות
האדון אפוי עגבניות יכול להיות בדיוק המתכון לפסקטארי שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 201 קלוריות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם חמאה, פלפל, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את האדון אפוי עם עגבנייה ושומר צלויים, האדון אפוי עם עגבנייה ושומר צלויות, ואת האדון אפוי.
הוראות
במחבת טפלון מטגנים את הפלפל הירוק והבצל בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף עגבניות; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך, כ-3 דקות.
מניחים את הפילטים, עם העור כלפי מטה, בתבנית 11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מפזרים מלח ופלפל; מעל תערובת עגבניות.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
אופים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
האדוק עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.