חמאת בוטנים-Éclairs שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים-שוקולד Éclairs. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 242 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זיגוג שוקולד, חלבוני ביצה, חמאת בוטנים קרם מאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב, ו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 1 1/3 כוסות מים לרתיחה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים תערובת piecrust, מכות נמרצות עם כף עץ 1 דקה או עד תערובת משאיר צדדים של מחבת.
מניחים בצק בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; מגניב 5 דקות. מקציפים את הבצק במהירות בינונית עם מערבל חשמלי באמצעות חיבור משוט.
מוסיפים ביצים וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. (אם תרצה, ביצים וחלבוני ביצה ניתן להוסיף 1 בכל פעם והוכה במרץ עם כף עץ במקום להשתמש במערבל.)
בצק כפית לתוך שקית ניילון גדולה כבדה. (שקית מאפה גדולה עשויה לשמש גם.)
חותכים 1 1/2 אינץ ' פתיחה על פני פינה אחת של התיק. צינור 4 אינץ '-רצועות ארוכות של בצק 2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה ungreased.
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד נפוח וזהב. (Do not underbake.)
הסר מהתנור, וחתך חריץ קטן בצד של כל קלייר כדי לאפשר קיטור לברוח. מגניב על מדפים תיל.
יריעות פיצול באמצעות סכין משונן, החל ב 1 צד ארוך מבלי לחתוך דרך הצד הנגדי. משוך החוצה וזרוק בצק רך בפנים.
בזהירות כפית על 1/4 כוס חמאת בוטנים קרם מאפה לתוך כל קלייר; סגור העליון של כל קלייר מעל מילוי. למעלה באופן שווה עם זיגוג שוקולד. צמרמורת במשך 2 שעות או להקפיא עד 1 חודש.