חמאת בוטנים ועוגת ג'לי עקיצות
מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. אם יש לכם חמאה, ריבת ענבים, חמאת בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו נגיסות חמאת בוטנים וריבה, ללא גלוטן חמאת בוטנים ועוגיות ג'לי בראוני, ו חמאת בוטנים ועוגת ג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז רק של 2 (13x9 אינץ') מחבתות עם קיצור או ספריי בישול. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבתות.
אופים 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין מחבתות על מדפי קירור. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר.
מקום קירור מתלה הפוך על כל מחבת; להפוך מדפים ומחבתות מעל.
מניחים 1 עוגה על משטח עבודה או קרש חיתוך; להפיץ ג 'לי ענבים על עוגה בתוך 1/2 אינץ' של קצה. למעלה עם העוגה שנותרה.
בקערה בינונית, לנצח חמאה וחמאת בוטנים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, מכה על מהירות נמוכה עד מעורבב. הכה במהירות גבוהה עד אור ורך.
מורחים ציפוי על עוגה. מקררים עד ציפוי מתקשה, על 1 שעה. עם סכין חם, לחתוך עוגה לתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.
חותכים כל ריבוע באלכסון לשניים. למעלה כל ביס עוגה עם 3 בוטנים.