חמאת בוטנים-עוגיות פצפוצי שוקולד
עוגיות חמאת בוטנים-שוקולד צ'אנק עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. אם יש לכם נתחי שוקולד למחצה, קמח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 48 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 33%. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד בוטנים, פצפוצי שוקולד-עוגיות בוטנים, ו חמאת בוטנים-עוגיות שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וחמאת בוטנים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכרים; מכים היטב.
להוסיף ביצה וניל; לנצח היטב.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח.
הוסף לתערובת חמאה; הכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מערבבים בחתיכות שוקולד. (אם תרצה, לאחסן בצק במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע.)
זרוק בצק עוגיות על ידי ערמת כף גדוש 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף מרופד או משומן קלות גיליונות אפייה.
אופים ב 350 במשך 11 עד 12 דקות או עד הקצוות של עוגיות הם חומים.
אופים בצק מקורר 13 עד 14 דקות.) מגניב על גיליונות אפייה על מתלה חוט 3 דקות; להעביר מתלים תיל, מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).