קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

חמאת בוטנים פאי VI

חמאת בוטנים פאי VI
חמאת בוטנים פאי VI הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 976 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צדפות, ביצים, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 2/3 כוס סוכר לבן וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
סוכר מגורעןסוכר מגורען
2
מפזרים 2/3 של התערובת לתוך קליפת עוגה אפויה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
3
שלב 1/2 כוס סוכר, עמילן תירס, מלח, חלב וחלמון ביצה בסיר בינוני. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה בינונית עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים מילוי על תערובת חמאת בוטנים במעטפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
קרום עוגהקרום עוגה
5
בקערת זכוכית נקייה, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים מרנג על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
מפזרים פירורי חמאת בוטנים שנותרו על גבי החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
חלבוניםחלבונים
8
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 5 עד 7 דקות, או עד מרנג הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור