חמאת בוטנים-שוקולד צ'יפס פקאן - עוגיות גרנולה דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לך דגני גרנולה, סוכר מגורען, לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מצוין. נסו חמאת בוטנים-פצפוצי שוקולד פקאן-עוגיות גרנולה, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים # SundaySupper, ו חמאת בוטנים עם שבב כפול-עוגיות גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים חמאה, חמאת בוטנים, סוכרים, ביצים ווניל עם כפית. מערבבים במרכיבים הנותרים. על גיליון עוגיות ungreased, טיפה בצק על ידי כפות מעוגלות על 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים 9 עד 11 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר (לא overbake). מגניב 3 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.